Tarptautinis scenos menų festivalis
2022
08.01–21
EN

Viešosios įstaigos „Kultūros platforma“ privatumo politika

Viešoji įstaiga „Kultūros platforma“, organizuojanti tarptautinį scenos menų festivalį „ConTempo“ (toliau – Festivalis), gerbia visų savo žiūrovų, projektų dalyvių, paslaugų gavėjų, partnerių ir rėmėjų, įskaitant Festivalio internetinės svetainės http://www.contempofestival.lt (toliau – Svetainė) lankytojus, teisę į privatumą. Mes įsipareigojame užtikrinti Jūsų asmens duomenų apsaugą bei Jūsų, kaip duomenų subjektų, teisių užtikrinimą.

Tvarkydami Jūsų asmens duomenis mes vadovaujamės LR asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu, 2016 m. balandžio 27 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamentu (ES) 2016/679 dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo (Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas) ir jo įgyvendinamaisiais teisės aktais.

Čia galite sužinoti, kokią informaciją apie Jus renkame, kai lankotės internetinėje svetainėje www.contempofestival.lt (toliau – Svetainė), užsisakote festivalio naujienlaiškį, registruojatės į nemokamus renginius, pildote anketas renginių metu ar dalyvaujate mūsų organizuojamuose žaidimuose ir akcijose, ką su šia informacija darome ir kam perduodame. Taip pat čia rasite svarbios informacijos apie Jūsų teises, susijusias su Jūsų duomenų tvarkymu.

Jūsų asmens duomenų valdytojas yra VšĮ „Kultūros platforma“, kodas 305048977, registruota buveinė Stakių g. 8-2, 44355 Kaunas, +37066225322, info@contempofestival.lt.   

Kokią informaciją apie Jus renkame ir kam ją naudojame?

1. Slapukai

Kas yra slapukai?

Slapukai yra maži tekstiniai failai, saugomi Jūsų įrenginio (pvz., kompiuterio, mobiliojo telefono, planšetės) naršyklėje, kai Jūs naršote interneto svetainėse. Kitos technologijos, įskaitant duomenis, kuriuos išsaugome Jūsų interneto naršyklėje ar įrenginyje, su Jūsų įrenginiu susijusius identifikatorius bei kitą programinę įrangą, naudojamos panašiais tikslais. Slapukai plačiai naudojami, kad svetainės veiktų arba veiktų geriau ir veiksmingiau. Slapukų naudojimo teisinis pagrindas – mūsų teisėti interesai užtikrinti techninį svetainės funkcionalumą. 

Kodėl mes naudojame slapukus?

Mūsų svetainėje naudojami slapukai, kurie:

  • užtikrina svetainės pagrindinių funkcijų veikimą;
  • atpažįsta, ar svetainėje naršo tas pats lankytojas, kuris jau buvo apsilankęs;
  • nustato, ar Jūs sutikote, kad slapukai būtų įrašomi Jūsų įrenginiuose;
  • stebi Jūsų elgseną ir pasirinkimus, siekiant pagerinti pateikiamą medžiagą.

Taip pat naudodami „Google Analytics“ įrankius, mes renkame statistinius duomenis apie mūsų Svetainės bendrą lankomumą. 

Kaip Jūs galite valdyti slapukus?

Slapukai įrašomi tik tada, jeigu Jūs iššokančiame svetainės pranešime patvirtinate savo sutikimą. Galite kontroliuoti slapukų naudojimą, pakeitę naršyklės nustatymus. Daugiau informacijos galite rasti naudojamos naršyklės kūrėjo interneto puslapyje bei adresu aboutcookies.org arba allaboutcookies.org.

Atkreipkite dėmesį, kad trindami slapukus arba juos išjungdami ateityje galite nepasiekti tam tikrų mūsų Svetainės dalių ar funkcijų. Jei pakeisite slapukų nustatymus, tai gali paveikti ir kitas jūsų lankomas svetaines.

2. Tiesioginė rinkodara – naujienlaiškis

Tiesioginės rinkodaros tikslais tvarkome šiuos Jūsų duomenis: el. paštas, Jūsų įrenginio IP adresas.

Užsisakydami naujienlaiškį (tai galite padaryti mūsų Svetainėje, pildydami žiūrovo anketą ar registruodamiesi į renginį, kur turite nurodyti savo el. pašto adresą ir pažymėti, jog sutinkate gauti Festivalio naujienas), Jūs sutinkate gauti Festivalio naujienas ir informaciją apie mūsų vykdomus projektus, renginius, apklausas, specialius pasiūlymus, paslaugas ir kitą aktualią informaciją apie mūsų veiklą. Išsiuntę pranešimus taip pat rinksime statistinę informaciją apie tai, ar atsidarėte el. laišką, kuriuo siunčiamas naujienlaiškis, bei informaciją apie Jūsų įrenginį.

Teisinis pagrindas siųsti šiuos pranešimus – mūsų teisėtas interesas reklamuoti mūsų organizacijos vykdomus projektus, renginius, specialius pasiūlymus bei paslaugas, taip pat Jūsų sutikimas.

Turite teisę nesutikti gauti tiesioginės rinkodaros pranešimų arba bet kada jų atsisakyti. Tai galite padaryti spustelėję atsisakymo nuorodą atsiųstame naujienlaiškyje arba susisiekę su mumis el. paštu info@contempofestival.lt.

Įsipareigojame Jūsų mums pateiktos informacijos neperduoti trečiosioms šalims, išskyrus informacinių technologijų bendrovę, kuri įgyvendina naujienlaiškio siuntimo funkciją jį užsisakiusiems asmenims.

3. Registracija į renginius

Norint dalyvauti kai kuriuose nemokamuose Festivalio renginiuose, būtina iš anksto užsiregistruoti nurodant savo vardą, pavardę, telefono numerį ir elektroninį paštą. Šie duomenys renkami tam, kad pasikeitus renginio vietai ir (ar) laikui, atšaukus renginį, nustačius COVID-19 ligos atvejų renginyje dalyvavusiems asmenims ar dėl kitų svarbių, su renginiu susijusių priežasčių būtų galima operatyviai susisiekti su renginio dalyviais ir juos informuoti. 

Kiek laiko saugome Jūsų informaciją?

Jūsų duomenis (el. pašto adresą), kuriuos pateikėte sutikdami gauti mūsų naujienlaiškį ir kurių tvarkymui būtinas Jūsų sutikimas, nustojame tvarkyti tiesioginės rinkodaros tikslais po Jūsų sutikimo atšaukimo (nesutikimo pareiškimo). Atsisakius naujienlaiškio, Jūsų pateikti duomenys bus ištrinti iš mūsų duomenų bazės negrįžtamai.

Jūsų duomenys (vardas, pavardė, telefonas ir el. pašto adresas), kuriuos pateikiate registruodamiesi į renginį, yra saugomi 1 mėnesį po renginio dienos. Jei registruodamiesi pažymėjote, jog sutinkate gauti Festivalio naujienas ir prenumeruoti naujienlaiškį, Jūsų duomenys (tik el. pašto adresas) saugomi tol, kol Jūs neatšaukiate savo sutikimo.

Statistinė „Google Analytics“ įrankiais ir kitų slapukų pagalba surinkta informacija naudojama iki 3 metų. Slapukai paprastai Jūsų įrenginiuose išlieka iki 3 metų laikotarpio.

Nuorodos į trečiųjų šalių turinį

Naujienlaiškiuose, mūsų Svetainėje ir mūsų paskyrose socialiniuose tinkluose (Facebook, Instagram ir Vimeo) gali būti pateikiamos nuorodos į trečiųjų šalių (mūsų partnerių ir rėmėjų) interneto svetaines ar paskyras socialiniuose tinkluose, į teisės aktus, taip pat nuorodos į socialinius tinklus (galimybė dalintis Svetainės turiniu socialiniuose tinkluose Facebook, Twitter, Instagram, YouTube).

Atkreipiame dėmesį, kad trečiųjų šalių svetainėms, kurių nuorodos pateikiamos naujienlaiškiuose, Svetainėje ir (ar) mūsų socialinių tinklų paskyrose, yra taikomos šių svetainių privatumo politikos, ir VšĮ „Kultūros platforma“ neprisiima atsakomybės už šių svetainių pateiktos informacijos turinį, jų veiklą bei jų duomenų apsaugos/ privatumo politikų nuostatas.